2009/04/07

In the Cut (2003)




Yönetmen: Jane Campion



Öncelikle filmin bu afişi çok kötü, burası bir nevi afiş blogu olduğu için bunu söylemeden geçemedim. Ben olsam şöyle bi afiş yapardım mesela;






ehh bu da çekim ve renk itibariyle çok iyi olmadı ama sahne olarak favorim bu, bir de açılış sahnesi. filme gelince bir gerilim romanı uyarlaması olsa gerek. gerek değil öyle, fakat kitap hakkında bilgim yok. filmde ise pek gerilim yok. en önemli eksiği kanımca bu. onun yerine gerilimli seks var (ne demekse) meg ryan olunca filmden romantik beklentiler oluyor tabi. eminim bunu romantik bir aşk filmi sanıp alan pek çok genç çiftimiz izlerken "bu ne biçim film yaa tühh keşke yalnız izleseydim" gibi laflar etmiştir.(evet ben yanlız izledim)

neyse, ben bu mark ruffalo'yu ne zaman görsem sempatik bir akım duyuyorum ona karşı. elektriksel akım mı bilemiyorum artık. o bir kirli sakal ikonası ve en sevdiğim sakallı.(diğerine kızgın ve kırgınım,onun sakallarına ilgim yok artık) mark ruffallo bu filmde karakter olarak ters köşe yapsa da onun o naif tarafını yine görebiliyoruz. evet filmde başka taraflarını da görebiliyoruz ama işte öhöm öhöm falan filan. bu arada dvd nin üstünde birşey dikkatimi çekti ve çok güldürdü beni. mark ruffalo yerine mark buffalo yazıyor. ehe ehe tebrik ediyoruz kanal d home video'yu.

jennifer jason leigh yine tatlı ve seksi. öpüyoruz buradan kendisini.

meg ryan da az daha kassa nicole kidman kıvamında oynayacakmış.

işte bu kadar. imdb puanı 5. benimse 6.85 ten 7.

2 yorum:

Sakallis dedi ki...

(diğerine kızgın ve kırgınım,onun sakallarına ilgim yok artık)

Kalamiti dedi ki...

üstüne mi alındın ya..bahsettiğim sakallı şuydu


http://www.cevrimicihaber.com/haberimages/FATIH-UREK-SAKALLI-K.JPG